KUMRU YAS'TA... 4 CANIMIZI KAYBETTİK

Ordu’nun Kumru İlçesi Eskiçokdeğirmen Köyü’nden İstanbul’a düğüne giden Ayhan Arguç, Yahya Arguç, Safiye Arguç, İzzet Bayraklı, İlyas Kuru, Safiye Arguç, Ayşegül Arguç ve  anneleri Gülistan Arguç  kaza geçirdi.
Bir kamyona arkadan çarptığı belirtilen özel otomobilde bulunan Arguç ailesinden Ayhan Arguç, Safiye Arguç (16) ve İzzet Bayraklı (46) kaza yerinde hayatını kaybetti.

Aynı kazada; 5 yaşındaki Ayşegül Arguç, Gülistan Arguç (38), İlyas Kuru ve Yahya Arguç da ağır yaralı olarak Karabük Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı ve yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi. En son aldığımız bilgiye göre ise İlyas Kuru da hastanede hayatını kaybetti. İlyas Kuru ile birlikte kazada hayatını kaybedenlerin sayısı dörde yükseldi.

Kaza saat 22.30 sıralarında, Karabük-Samsun kavşağı mevkiinde meydana geldi. Ordu'dan İstanbul'da yaşayan bir yakınlarının düğününe giden 28 yaşındaki Yahya Arguç idaresindeki 52 BP 895 plakalı hafif ticari araç önünde gitmekte olan 22 yaşındaki Resul Kulaksız idaresindeki 54 DK 995 plakalı kamyona arkadan çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çarpma sonucu hurdaya dönen araçta bulunan 16 yaşındaki Safiye Arguç, 46 yaşındaki İzzet Bayraklı ve Ayhan Arguç'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan sürücü Yahya Arguç, İlyas Kuru, 5 yaşındaki Ayşenur Arguç ve 38 yaşındaki Gülistan Arguç ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
     
EYÜP FATSA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Olay yerine gelen eski Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, kaza geçirenlerin akrabası olduğunu belirterek, trafik ekiplerinden kazayla ilgili bilgi aldı.Fatsa'nın olay yerinde yeğenlerini görünce gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
 
AYHAN ARGUÇ'UN CEP TELEFONUNU JANDARMA AÇTI
Hurdaya dönen araçta bulunan Ayhan Arguç'un cep telefonu çaldı. Jandarma cep telefonunu açarak, telefondaki kişiye kaza hakkında bilgi vererek, hastaneye gelmesini istedi. İtfaiye ekipleri, hurdaya dönen araçtan cesetleri çıkardı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 Tuğla yüklü kamyonun sürücüsü Resul Kulaksız, "Araç bir anda kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle de yola savruldu" dedi.
Kamyon sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder